Aprila 2023 sem izdala prvo avtorsko slikanico, ZASIJ KOT ZVEZDA, za katero so bili prav naši Metulji največja inspiracija za realizacijo. Ustvarjala sem jo z mislijo na otroke, v želji, da bi vam in vašim staršem približala energijo vašega sončevega znamenja.

V slikanici predstavljam 12 različnih karakterjev (glede na čas rojstva), ki se razlikujejo po osnovni energiji in čustvih. Spoznala sem, kakšni talenti vas navdihujejo, kako se čustveno odzivate, kakšen je vaš pristop do znanja, raziskovanja. Nisem se izognila niti vzgojnim izzivom.

Slikanico sem ustvarila za vse, ki se na različnih nivojih soočamo z vzgojo otrok, z željo, da bo vsakomur v pomoč pri izzivih in razumevanju malih bub.

Ne pričakujem, da vam bo slikanica dala odgovore, kako vzgajati otroka, da bo pripravljen na naloge, ki so pred njim. Sem pa skromno prepričana, da vam bodo dala namig, kako razumeti otroka in mu olajšati otroštvo ter v njem zbuditi in razviti sposobnosti, ki so mu dane.

Slikanica Zasij kot zvezda je prva tovrstna knjiga v slovenskem knjižnem prostoru. Vesela bom da njena vsebina pade na plodna tla in se uveljavi kot pomoč pri razumevanju otroškega izražanja.

Vsak otrok si zasluži, da sije in vaš otrok lahko zasije!
Kako?
Naj bo ta slikanica, prvi korak pri odgovoru na to vprašanje.


Upam, da vam bo slikanica pomagala pri grajenju odnosov, razumevanju otrok in njihove individualne narave ter da boste skozi energijo karakterja znali prepoznati otrokove odzive in jim nudili potrebno podporo pri razvoju.

Slikanico lahko naročite na povezavi: External link opens in new tab or windowwww.lunine-modrosti.si/izdelek/zasij-kot-zvezda