Otrokova rojstna kartaV vrtcu Metulj verjamemo v interdisciplinarne in individualne pristope k vzgoji. Na različne načine prepoznavamo in nagovarjamo potenciale otrok. Analiza otroške rojstne karte se je izkazala kot primerno orodje za globlje poznavanje otrok in posledično primernejše vzgojne prijeme, ki temeljijo na individualnih potrebah otrok.

Otrokova rojstna karta je njegov osebni horoskop, ki vam pomaga bolje razumeti osebnost vašega otroka. Rojstna karta je lahko dodatna oporna točka tudi pri vzgoji, ki vam služi kot vodilo skozi otrokov razvoj, saj vam posamezni planeti razkrivajo košček osebnosti vašega otroka. Razkriva nam otrokova čustva ter pomaga maksimalno nagovarjati potenciale ter talente otrok. Razumevanje otrokovih misli in čustev vam bo pomagalo tudi pri nadgradnji komunikacije z otrokom.

Preučevanje in razumevanje človeške duše s pomočjo astrologije je razumevanje jezika energije. Informacije, ki jih pridobimo, če ta jezik razumemo, pa so dragocene v vsakem življenjskem obdobju. Posebno svetla in dobrodošla popotnica so ravno pri razumevanju najmlajših - drobnih bub, ki si želijo čim bolj radostne preobrazbe v čudovite, pisane in edinstvene metulje.

Astrološke rojstne karte oblikuje direktorica vrtca Nives Jurman, ki  se je med študijem psihološke astrologije navdušila nad povezovanjem z otroci tudi preko astrologije.

Za karte se lahko obrnete na nives.jurman@vrtec-metulj.si s svojo prošnjo ter: imenom in priimkom otroka (ali vas oz. ožjih družinskih članov), datumom, uro in krajem rojstva. Po želji lahko naročite tudi celotno analizo zase.

Več informacij na External link opens in new tab or windowwww.lunine-modrosti.si