01 320 42 20  
041 454 930
    

Program

Dobrodošli pri gospodu pisanih kril


Majhen vrtec je otrokom in staršem na široko odprt in prijazen. Tukaj otrok ne varujemo in vzgajamo, temveč vabimo, spodbujamo in podpiramo.
Otroku je dopuščeno, da se razvija na lasten način v odgovorno oblikovanem okolju, ki podpira, pospešuje, razvija kreativnost, iznajdljivost, vedoželjnost in odgovornost.


Vizija
Otroku ne dopustimo ujeti se, temveč omogočimo, da poleti v svet svoboden, odgovoren, vedoželjen.


Poslanstvo
Strokovni delavci se kontinuirano izobražujemo in ustvarjajo pogoje za razvoj, rast in napredek slehernega otroka.


Dan v vrtcu Metulj

Zakaj naj bi bilo dobro, da je vaš otrok zgubljen v množici? Zakaj bi vaš otrok moral plesati, če pa rad brca žogo? Zakaj bi moral peti, če rad riše? Zakaj bi morali ob vrtcu obiskati še pet tečajev, da bi svojemu otroku omogočili stik z osnovnimi izraznimi veščinami?

Jedro programa temelji na Kurikulumu za vrtce, ki zajema šest pomembnih področij aktivnosti v vrtcu: gibanje, jezik,umetnost, družba, narava in matematika.

Celostno učenje temelji na otroka osredotočeni igralnici, ki sloni na treh osnovnih načelih:
    • otrok razvija sposobnost razumevanja in sprejemanja sebe in drugih, razvija sposobnost prepoznavanja občutkov ter čustvenega doživljanja in izražanja,
    • otrok oblikuje svoje znanje na svojih izkušnjah in v interakciji s svetom okoli sebe,
    • strokovni delavci krepimo otrokovo rast in razvoj upoštevajoč njegove interese, potrebe in močne strani.

Za več infomacij nas pokličite na 01 320 42 20 ali na 041 454 930, nam pišite na info@vrtec-metulj.si ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Vabimo vas tudi, da nas obiščete in spoznate dnevni utrip v našem vrtcu (predhodno nas pokličite na 041 454 930 da se dogovorite za termin obiska).

Ime in priimek:*

Email:*

Zadeva:

  Sporočilo:*Vse pravice pridržane © Zasebni vrtec Metulj d.o.o.