Luna v rojstni kartiV vrtcu Metulj verjamemo v interdisciplinarne in individualne pristope k vzgoji. Na različne načine prepoznavamo in nagovarjamo potenciale otrok. Lunino znamenje se je izkazalo kot primerno orodje za globlje poznavanje otrok in posledično primernejše vzgojne prijeme, ki temeljijo na individualnih potrebah. otrok.

 

Luna v astrologiji predstavlja mamo in najpomembnejši vpliv na razvoj otroka. Je tudi najpomembnejši planetarni vpliv na oblikovanje psihe v prvih sedmih letih življenja, ko otroci oblikujejo svoja temeljna čustvovanja. Lunino znamenje skupaj z astrološko karto nudi odgovore na mnoga vprašanja in dvome s katerimi se srečujemo pri vzgoji otrok. Razkriva nam otrokova čustva ter pomaga maksimalno nagovarjati potenciale ter talente posameznikov. Družinska astrologija vam lahko pomaga razumeti vsakodnevno dinamiko odnosov in izbrati prave poti za vašo družino.   

 

Astrološke rojstne karte oblikuje direktorica vrtca Nives Jurman, ki  se je med študijem psihološke astrologije navdušila nad povezovanjem z otroci tudi preko astrologije.

 

Za karte se lahko obrnete na External link opens in new tab or windownives.jurman@vrtec-metulj.si s svojo prošnjo ter: imenom in priimkom otroka (ali vas oz. ožjih družinskih članov), datumom, uro in krajem rojstva. Po želji lahko naročite tudi celotno karto ali progresirano Luno zase.


Več informacij na External link opens in new tab or windowwww.lunine-modrosti.si