01 320 42 20  
041 454 930
    

Vrtec Metulj temelji na športni vzgoji

V otrokovem predšolskem obdobju je gibanje izredno pomembno zato v vrtcu Metulj sledimo osnovnemu cilju gibanja: ohranjati zdravje in razvijati motorične spretnosti in sposobnosti.


Gibanje je organizirano v športni igralnici pod vodstvom športne pedagoginje, ki izvaja skupinsko in individualno vadbo. Če vreme dopušča otroci pridobivajo gibalne izkušnje tudi na igrišču, travniku, gozdu, na snegu. V sodelovanju s strokovnimi delavkami izvaja vadbo tudi v obliki orientacijskih krosov, izletov, sprehodov in z zunanjimi sodelavci na letovanjih, zimovanju, drsanju, plavanju, Pot ob žici in jahanju.


Individualna vadba je nadstandard, ki potrjuje našo zavezo, da otroku ne dopustimo ujeti se, temveč omogočiti rast v lastnem tempu s ciljno naravnanostjo.


Našo strokovnost, odgovornost in nenazadnje našo prizadevnost potrjuje Zlato priznanje na področju športa.

Za več infomacij nas pokličite na 01 320 42 20 ali na 041 454 930, nam pišite na info@vrtec-metulj.si ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Vabimo vas tudi, da nas obiščete in spoznate dnevni utrip v našem vrtcu (predhodno nas pokličite na 041 454 930 da se dogovorite za termin obiska).

Ime in priimek:*

Email:*

Zadeva:

  Sporočilo:*Vse pravice pridržane © Zasebni vrtec Metulj d.o.o.